Tacksamhet!

Söndag 7 maj
 
 
 
Passade att binda en fulldressad laxfluga igår, i "Freestyle" tappning, men det tog tid med tanke på att hälsan är si och så med diverse symtomer, som skakningar, sämre finmotorik och balans, men förhoppningsvis blir det lite bättre - hoppas jag!
 
 
Nu är det ett tag sedan jag band flugor, tre veckor faktiskt, och den värsta chocken har väll lagt sig, så då vill jag VERKLIGEN få sitta vid flugbindarstädet och få vara kreativ. Om inte annat så är det friskvård för mig att meditativt fokusera på något positivt!
 
Så igår, alltmedan dottern tog en tupplur, så hann jag binda en laxfluga i större krokstorlek som lämpar sig väl i detta skedet....
 
...det blev "Freestyle" variant bunden på en Daiichi Alec jackson Spey Fly Hook i storlek #3, med tanke på förutsättningarna fick det ta tid, och det gjorde det, lagom till dottern fått sova ut.
 
Min förhoppning är även att få komma ut någon dag den kommande veckan, till Forshaga och se om Lax eller öring är villig att smaka på någon av mina flugor. Den ovannämnda sparar jag för ett lämpligare tillfälle.
Känns vartfall som om jag kan börja binda lite då och igen nu, beroende på dagsformen, har vartfall ett hopp, om att det löser sig på ett eller annat sätt!
 
Tydliga och realistiska mål förenklar det hela, eller med "Verktyg" som jag tidigare använt mig mycket av i de idrotter jag fått utöva - Målbildsökning! Bestämma VAD man vill, HUR detta skall gå till och NÄR detta skall göras! Är dessa tre frågeställningarna klara, då är det bara att köra på!
 
Jag vill passa på att rikta ett STORT TACK till ALLA ER som gett mig uppmuntrade ord på vägen -
JÄTTE TACK!!! Det värmer hjärtat extra, fint och se hur många vänner man egentligen har när saker och ting förändras i tillvaron - NI ÄR VÄRDA ALL HEDER!!!
 
 
Ser fram att träffa er i något sammanhang!
 
 
Med vänligaste hälsningar
 
 
 
Peter med familj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0