Dags att skapa något nytt!

Torsdag 23 februari
 
 
Det har varit lite "Torrt" på flugbindar fronten senaste tiden, har dock fått NY inspiration och skaparglädje! Så nu blir det en insats vid flugbindarstädet, och binda upp lite Laxflugor i annan tappning än jag gjort tidigare.
 
Har klurat lite under tiden jag har hållt mig igång med motion; långa promenader samt längdåkning, och det med fokuserad anda. Först igår fick jag åter aptit till att laborera lite bland flugbindar materialen, inte en dag för sent heller med tanke på att det blir en tur inom SPORTING i Örebro den 25 februari och delta som en av de inbjudna flugbindarna. Där kommer vara många fler aktörer som visar upp sig, så det kan vara värt ett besök för er som inte har någon planering i helgen! 
 
Jag tänkte visa upp lite NYTT under denna mässa, en serie av hjortsvans vingade laxflugor, det blir första mässan i år som jag tar med dessa. Bundna på krok från Daiichi Salmon Hook no 2052 storlek 7 i silver alternativt i guld.
 
En till käresta, med inslag Rosa & Glitter..."denna borde hon falla för!?"....tänkte jag när jag band upp den - efter att hon sett den sa hon till mig...."Är den till mig?"....borde vara ett gott betyg eller? ;0)
 
Skall bli spännande att testa dessa framöver, inte långt kvar nu till lax/havsörings-premiären!
 
 
 
Mvh & Väl mött!
 
 
 
 
Peter Scheffler
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0