Vårregnbågen!

Dags att fylla upp min steamerask med några nybundna färgglada streamers med inriktning för regnbågsöringen inför påsk.
 
 
Dessa har varit effektiva tidigare, så de får följa med till ett och annat P&T vatten nu under våren tills värmen slår till ordentligt, och att det blir varmare i vattnet för de prickiga.
 
Stora och fluffiga i gult och rött, med ett par strån av crystalflash i stjärtdelen för extra effekt, bundna i storlek 6.
 
 
 
Mvh
 
 
Peter

Kommentarer
Postat av: Tomas Gustafsson

Hej!Du binder bara bättre och bättre.Det verkar "skita sig" med påskfisket p.g.a vädersituationen.Ang split-cane:jag ville också ha splitcane för 25-30 år sedan,men jag tyckte att de var för svajjiga.Möjligen till små torrisar för det är säkert en skön känsla att drilla med splitcane.Kunde vara kul att se dig med splicanespö och en regnbågsstreamer stl 6.Ha en Glad Påsk!

2017-04-13 @ 17:27:37
Postat av: Peter Scheffler

Hej Tomas! Tack, det värmde i påskkylan! 😊 👍 👍 👍
Jag har kommit in i en mer djupare flugbindning nu känns det som, samt blir som sagt inriktning på det klassiska. Kanske har med åldern och göra, men det känns rätt! Eftersom jag föredrar flugspön med mjukare/långsamma aktionen så är steget till canespöt inte så långt. Passar min personlighet då jag vill ha mer feeling i flugfisket. Blir en annan dimension både i flugbindandet framöver samt flugfisket. Önskar dig en riktigt Glad Påsk Tomas, trogne bloggföljare! Mvh Peter

2017-04-13 @ 18:31:30
URL: http://peterscheffler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0