Flugfiske på hemmaplan!

Lördag 25 juli del 2
 
 
Passade på att besöka det lokala och närmaste P&T vattnet för att "Skaka av" mig veckans arbetspass, det första efter semestern. Tog en tur runt tjärnen och kollade så att alla besökande även hade löst fiskekort, och passade på att presentera en och annan fluga på vattenytan.
 
Det blåste en del denna kväll, trots att det är july så kändes det som en septemberkväll. Fisken var uppe och tog....ja något, när jag stog intill strandbrinken föll en skalbagge ner på vattenytan...."Sssssslurrrrrp".....vaket kom omgående. Så då tänkte jag..."Hmm, varför inte..."......och tittade ner i asken del där jag har mina insektsimitationer: myror, skalbaggar, bärfisar, harkrankar etc....."en myra kanske!?"....
 
...Kodade rätt, dröjde inte länge när ett MYYYYYCKET försiktigt vak uppenbarade sig, och det räckte denna kväll för mig, axlarna låg tillrätta i rätt läge, andningen var lugn, och känslan i kroppen var harmonisk, och knoppen var uppdaterad med postiva tankar på hårddisken...."Aaaahh!!!, de var änna gött detta!"
 
Få se vad blir för tur nästa gång!...
 
 
Lev gott vänner!
 
 
 
Peter Scheffler

Kommentarer
Postat av: Tomas Gustafsson

Hej!Kul att du fortfarande håller din blogg I liv,även om det inte är lika intensivt längre.Det är så att min Vd ska bjuda mig på en tur till Bondemölla 24/9 och då tänkte jag be dig om lite tips om flugor och utrustning,eftersom varken han eller jag har någon erfarenhet av Bondemölla.Min Vd är storfiskaren Börje Axelsson,så allt under 6 kg är småfisk för honom.Tackar för tips av vem som helst som laser denna blogg.

2015-08-16 @ 09:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0