En dag i Forshaga!

Lördag 17 maj.
 
 
Denna helgen var det så åter dags deltaga på en minimässa, en inbjudan från Forshaga Sportfiskecenter kom för en tid sedan, och jag tackade ja på denna förfrågan till att binda Lax + Öringflugor. Vädergudarna bjöd på fint väder, vilket passade fint för de utställare som kommit med sina montrar utomhus. En del av utställarna var bland annat Guideline, Vision, M. Drugge från Hardy, Tellis, Länstyrelsen m.m.
 
Mycket trevligt att få träffa nya som gamla bekanta med samma intresse för flugfisket, och denna dag med fokus på Lax samt Öring i Forshaga.
 
 
Under dagen hann jag binda Laxflugor både på krok och tub, passade bra så att min Laxask fylls med nya kreationer för denna säsongen. Dessutom löste jag ett säsongskort så besöken kan ske lite mer spontant med jämna mellanrum...när jag behöver "Ladda" om i vardagen.
 
 
Alltid trevligt att få äran att få en inbjudan till mässor som Flugbindare, vilket jag uppskattar, så även denna i Forshaga som kan utvecklas vidare  i framtiden, vi får se vad detta slutar! ;0)
 
Tackar gänget på Forshaga Sportfiskecenter för förtroendet, och jag ser fram till ännu ett event framöver!
 
 
Väl mött!
 
 
Peter
 
 
 
 
P.s: Under söndagen besöktes ett P&T vatten, och dottern var med likaså min kära som satt på första parkett och följde flugfisket efter regnbåge....
 
...samt barnvagnen fick även agera som transport av Flugfiskeutrustning, Linnea hade inga invändningar! ;0)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mini mässa i helgen!

Torsdag 15 maj.
 
 
Missa inte helgens Flugfiskemässa samt Premiär i Forshaga denna helg!!!
 
 
Jag kommer vara en av de inbjudna och tillbringa tid vid bindstädet och binda upp Lax & Öringflugor......
Välkommen!!!
 
 
Väl mött!
 
 
Peter Scheffler
 

RSS 2.0