Inspiration inför kommande säsong!

Fredag 14 februari.
 
 
 
Efter en viss tålmodig väntan så känns det att en ny Flugfiskesäsong är på ingång, en dag i taget, tills dess kommer inspirationen höjas succesivt med hjälp av allehanda aktiviteter.
 
Igår kväll blev jag inbjuden till Karlskoga Flugfiske Förening av bästa vännen Tomas till att deltaga under Johan Klingbergs Work-Shop med temat Spiders från norra England, en historisk resa med start från 1600-talet fram till dagens användande. 
 
Johan en entusiastisk och pedagogisk föreläsare!
 
Ett flertal Flugor band Johan upp efter bildspelet....olika Spiders, Fjädermygg samt Bibio.
 
Enkla Spiders med sparsamt inbunden material...dock mycket effektiva!
 
Alltid en fröjd att följa Johans berättelser om historian bakom varje Fluga som uppkommit genom tiderna...Tack Johan för inspirationen! Tack Tomas för inbjudan, det kommer återgäldas...det vet du! ;0)
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Framöver har jag ett antal mässor att deltaga i som inbjuden Flugbindare, vilket jag ser fram emot, en bra "Energi kick" inför kommande säsong, då det känns mer konkret att det går åt "Rätt håll". Samt att få vara en del i dessa Forum bland likasinnade gällande den ädla konsten till....Flugfiske & Flugbindandet.
 
Det går inte missa samtliga besökares förväntansfulla blickar samt samtalsämne då vi ALLA längtar att få presentera första Flugan för året, höra om vilka destinationer som kommer besökas i När och fjärran, vilka flugor som hunnit bundits upp, vilka nya inköp som gjorts i form av nya vadare till flugfiskespön, rullar, tafsmaterial m.m. det går inte att undgå att det är en prylsysselsättning, men....vem gillar inte prylar i denna branschen???
 
Dock denna stillsamma fredagskväll finns det tid med en del mysfaktor med dottern med vid flugbindarstädet...
 
...och det vill jag lova, hon följde varje moment med stort fokus....en blivande nörd som pappa kanske?
Återstår att se!!!  ;0)
 
Känns underbart att få dela Flugfiskets underbara värld med familjen i form av mässor, flugfiskedestinationer etc. det är ett privilegium med STORT "P"!!!
 
 
Önskar er alla en fortsatt trevlig Alla hjärtans Dag!
 
...för Familj, Flugfiske & Flugbindning!!!
 
 
Peter med familj.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0