Färger som "Färgar" av sig!

Söndag 13 oktober...
 
 
Veckorna bara skenar iväg, snart mitten av oktober...
 
...på väg hem från jobbet med tåget passerar jag ett och annat vattendrag, tankarna svävar iväg...."Där hade varit fint att sitta i en flytring och presentera en och annan flashig fluga för storgäddan som gömmer sig inne i vassruggen, "Allt har sin tid!"
 
I brevlådan ligger ett avlångt kuvert när jag anländer till min kära på hemmaplan....
 
...ett uppdaterat kort, med en bild som påminner om vad "Budgeten" är inriktat på. Dock ej 100% som tidigare, nu är det en ny "Medlem" i klanen som "Anländer inom kort...det blir en spännande resa. Som f.d. elitidrottare har jag lätt för att få till målbilder, och så även i detta fall, men mer om detta framöver! ;0)
 
Än är det möjligt för korta besök till ett och annat fiskevatten innan min kära ger signalen att det är dags...
 
...dags för att "Dämningen" släpper sitt vatten! Så igår (lördag 12/10) var jag inom Forshaga för att "Ladda" och fylla på ny "Energi", hann gå 5 vändor och hade "Påhälsning" vid två tillfällen dock endast "Stötar" på flugan. Glad ändå, med tanke på att vädergudarna visade sin bästa sida.
 
 
Idag söndag gick det inte att sitta still inne i det underbara höstvädret, efter en måltid med kära, samt rundade av med min hemlagade äpplekaka med vaniljvisp...påminds jag av kropp & knopp att få komma ut till naturen...
 
...så det fick bli en "Hiking-tur" ute i skog och marker i närliggande område.
 
 
Drog iväg med raska målmedvetna steg, alltmedan min kära, en av döttrarna samt hunden stannade kvar i friluftsområdet och gjorde kortare strövanden.
 
 
Väl inne i skogen bort från trafik och annat som finns i ens närhet under större delen av vardagen så började axlarna, andningen, sinnerna finna harmoni....stannade upp, blundade drog in ett STOOORT djupt andetag och lät mina sinnen ta in de signaler som fanns i omgivningen....en hackspett hackade målmedvetet i ett gammalt intilliggande träd, lukterna av nedfallna löv nådde receptorerna i näsan, den svala luften svalkade kinderna från den fortfarande värmande solen...."Äntligen!!!"
 
 
Väl vid en höjd så visade tre golfspelare hur bollen skulle slås för att landa in på green, bortom dem flöt Klarälven långsamt mot solens stad...Karlstad!
 
Efter att ha "Hikat" ca 6 km på ca 1 timme i hög språngmarch, så var det skönt att få sitta och varva ner vid bindstädet och låta fantasin "Flöda" fritt till en het kallvattens streamer...
 
...återstår att se hur denna Fluga kommer att emot tas av en och annan "Prickig" själ!
 
Önskar er en fortsatt skön söndag!
 
 
 
Peter med sin Kära!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0