En mässa fylld av inspiration!!!

Söndag 3 februari.
 
 
Dagen efter....Flugfiskemässan var trevlig detta året med, en skillnad var att det inte var lika trångt då utställare var utplacerade på alla tre våningarna, vilket var bra. Framförallt var ju glädjen att få träffa alla vänner i branchen, "Tjöta" med de övriga flugbindarna mellan gästerna kom fram och ville fråga om flugorna, fiskeplatserna, tipsen etc. eftersom det finns många Havsöringsflugfiskare på "Hemmaplan" var det många som tog en extra titt på mina kreationer...kul!!! Fick en del feedback av de som använt mina flugor sedan tidigare, och det var gott...och fler ville de ha. Det känns gott att få vara en liten del av denna värld....Flugfiskevärlden!!! ;0)
 
 
 ...Claes, Johan, och Sven är djupt engagerade flugbindare och "goa" vänner som syns närmast utmed Flugbindargatan. De övriga var också inspiratörer denna lördag! ;0)
 
 
 
MountainMedia med ett stort utbud av flugfiske inspiration!!! Alltid trevligt att träffa dig Jussi!!!
 
 
 
Ulf med sina vackra split-cane flugspön!
 
 
 
Barn och ungdomar med ett eget Flugbindartorg!!!
 
 
 
Ulrik visade sina vackra och välgjorda håvar...jag har en av dem, och kan bara rekormendera dem!!!
 
 
 
Framme och hälsade på i Allt om Flugfiske, lite feedback då jag var med på stor bild i senaste numret.
 
Missade Andreas från Tiveden Flyfish vid sin monter, men som dök upp under förmiddagen nere bland Flugbindarna...Andreas alltid gott att träffa dig, vi höres framöver kompis!!!  ;0)
 
 
 
Den jag har hyser stor respekt för samt använt mig som inspiratör då jag startade att flugfiska efter havsöring är ingen mindre än Pelle Klippinge, det han inte vet om havsöring och Lax är inte värt att veta!!! Tack Pelle för ett givande möte!!!
 
 
 
Pelle klippinges guidebok om havsöringsfisket i Småland och Öland kommer att studeras inför besöken framöver!!!
 
 
 
 
 
Så då var årets första flugfiskemässa gjord, det var jättekul att dels träffa vänner i branchen, men även alla vänner jag mött, umgåtts med, umgås med....ute bland de "Prickiga" oavsett strömmande vatten, kustbandet, stilla vatten eller fjällvärlden. Känner mig fylld av ny energi inför den kommande säsongen, skall bli helt underbart att få besöka de "Vackra" framöver...och att få komma hem till MIN vackra!!! hon är inte prickig, men hon är vackrast (en underbar ängel att hålla sig till...U Rock Sunshine!!!)    ;0)
 
Vill passa på att ge ett stort tack till Kenneth som organiserat detta, samt Mats på Wittlock...än en gång ett stort TACK för att ni bjudit in mig som en av Flugbindarna...ni "ÄGER"!!!  ;0)
 
Så nu är det bara att köra på, och se fram till nästa mässa!
 
 
 
Väl mött vänner!!!
 
 
 
Peter
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0