Tip Tapp, Tip Tapp, Tippe Tippe Tip Tapp...

Julafton 24 december.
 
 
 
 
 
 
 
Den Juletid nu kommer, samt en ny Flugfisketid därefter!!!
 
 
 
"Du liknar ju pappa...och mitt namn, hur visste du vad jag heter???"
 
 
 
 
 
 
 
 
Hälsningar  Peter med familj.
 

Ny inspiration i ett Nytt hem!

Söndag 15 december.
 
 
Mycket fokus på att "Landa" i vårt nya hem, med att tex färdigställa ett rum i taget...
 
...bla annat detta rum som kommer bli ett rum i Flugfiskets & Flugbindares tecken, ett rum för mental avkoppling, samt skapande för nya Flugor inför nästkommande säsong.
 
Än så långe har ett fåtal Flugfiske destinationer planerats inför 2014, det blir dock fler planerade än så, min kära och dottern blir mina följeslagare till en del av "Smultronställena".
 
För er som önskar beställa bla nya havsöringsflugor av mig inför premiären 2014, hör gärna av er redan nu för det blir en hel del som beställer. Jag kommer "Laborera" med en del nya färgsättningar på en del av mina havsöringsflugor...bla sandräkan, borstmasken. Håll utkik här framöver! ;0)
 
Tiden bara rusar iväg, det är tredje advent! En vecka kvar sedan är det inte långt till "Dopparedagen"...blir spännande och se vad 2014 har att erbjuda!
Med tanke på vad som har hänt under 2013 för min del, och för min kära så kan vi bara spekulera. Vi har dock några "Mål" att förverkliga under 2014, men det återkommer vi till framöver!
 
Tills vidare önskar vi er en kommande skön vecka, med nya möjligheter!
 
 
Peter med familj.
 
 
 

December...

Lördag 7 december.
 
 
Det är snart dags igen att återta tid för att skapa Flugor, dels nya skapelser samt beprövade, nu när vi sedan en vecka valt att flytta in i ett större hus....ute på landsbygden. Nu när det mesta är på sin plats och alla fått "Smälta in" den nya miljön, invändigt samt utvändigt har jag nu börjat på att strukturera upp det nya Flugbindarrummet, det kommer bli bra och trivsamt! :0)
 
Nu när alla andra rum fått sin identitet, med bla....
 
...en matplats med utsikt över nejdern.
 
Det blir en december att komma ihåg...jag LOVAR!!!! ;0)
 
 
 
 
Tills vidare....ha det gott vänner!
 
 
 
Peter med familj.
 

RSS 2.0