Ut med Fiskegruppen.

Lördag 4 februariDenna lördagen tog vi oss ut och trotsade kylan, Fiskegruppen och jag. På morgonen var det ca -19 ute på sjön...Brrrrrrr!!!

Denna gången fick vi med tre tjejer dessutom, annars är det alltid killarna som följer med...vore kul om det sker fler gånger framöver. Kanske lockar mer när vintern har släppt sitt grepp och värmen kommer tillbaka, men...allt har sin tid!Filip fick kontakt direkt med att landa några småabborrar.

När väl solen kom högre upp i skyn så var det läge att flytta sig ut från skuggsidan, temperaturen var en helt annan på solsidan. Dock trögfiskat denna annars underbara dag!Efter att ha låtit elden brunnit ner till perfekt grillglöd så var det inget svårt val för de flesta, fram med maten och varm dryck och gotta sig vid värmekällan. Är man ute i naturen så smakar allt bra..framförallt i stark kyla. Dock höll ungdomarna ett riktigt gott humör.

Men var är fisken???

Trögt som sagt, dock gott att få vara ute i den värmande solen..tror säkert att deltagarna uppskattade det med. Framförallt för de ungdomar som aldrig fått vara med och isfiskat tidigare. Dessutom fick några ur gänget inviga sina egengjorda isskryllor vi tillverkat strax före jullovet.

Oscar är en rutinerad sportfiskare nu i Fiskegruppen.

Isfiskepulkan funkar även som "Tidsfördriv"..."Drar mig???" (Adrian)...."Ok, men vi byter sedan!" (Jim och Henke)...  ;0)


Fiskegruppen hade planerat isfiske i december dock uteblev kylan då, så nu framöver får vi passa på. Nästa tur blir måndagen under sportlovet, och då borde väll den värsta kylan lagt sig samt framförallt att fisken nappar!?  ;0)


Peter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0