Blöt glädje!

Söndag 18 september

Fortsatte söka gäddorna även denna dag, både brorsonen samt en till av ungdomarna ur Fiskegruppen följde med...med jerkbaits i beredskap!  :0)Lenny var först denna dag med att spräcka nollan...gäddan fick behållas pga blödande gäl.

Vinden började tillta under fiskets gång, men vad gjorde det, kändes som om det skulle bli fler firrar denna dag som skulle hugga......och det gjorde det..."Hm, det ström-utloppet är också värt att testa!".....PANG!!!....pojkarna skrek åt mig "INTE NU IGEEEENNNNN!!!!!"
..."Go-fika" hinner man med...efter 0:an är spräckt, alltmedan Oscar hoppas på dagens första...han var ganska nöjd ändå med tanke på gårdagen!  ;0)


"Hm, där kan det stå något och lura!?"....jerken hann knappt landa då det small till...pojkarna ljöd samstämmiga..."VA F,,,N INTE NU IGEEEEEEENNNNN!!!???"....


..."Jo faktiskt! hi hi hi...."......


Vinden tilltog något mera, kändes att regnet var på ingång. Efter att ha ankrat upp på ett annat "Hett" ställe och en något större gädda tog min jerk, och släppte i nästa ögonblick...så kom det!!!......det bara öste ner!!!...
...inga sura miner trots detta...
...dessutom ville pöjkarna ha fler gäddor, konstigt???  ;0)

Till slut sa vädergudarna till oss på skarpen...med ett hejdundrande muller, och blixtrande. Jag trodde först det var någon av pojkarna som fotade...men icke! Det var bara att snabbast möjligt ta sig tillbaka till båtplatsen. Då sprack det upp och vädergudarna visade sin ödmjuka sida sida igen...vi också, med att nöja oss med denna dagen.

Nu vet jag några ur Fiskegruppen som kommer bli "Avis" när de få reda på att Oscar och Lenny varit ute och fiskat med mig...på min fritid!  ;0)

Oscar kommer INTE hålla igen om hans storfångst igår, imorgon måndag när Fiskegruppen träffas igen för att fortsätta med sina egentillverkade jerkbaits...vad tror ni???  ;0)

Ha en fortsatt skön söndag!Peter
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0