Ungdomar i fokus!

Tisdag 11 oktober


Igår kväll (måndag) var det åter dags att samla Fiskegruppen, med att bla lägga på första lacken på våra jerkbaits, samt börja binda upp gäddflugor!


En ny utmaning för de som tillkommit i Fiskegruppen...


...men dock spännande, "Kan man verkligen få gädda på dessa???" Henke..."Vi får väll testa nästa gång vi sticker ut!!!"...svarade jag.

De som inte lärt sig hantera ett flugspö kan alltid använda sig av en kastkula, eller bombarda för att få ut flugan. I vinter tänkte jag boka idrottshallen och introducera de nya deltagarna i den "Ädla" konsten...med att presentera betet med flugspö. Det hela blir mer spännande om det finns en del "Mål" landa flugan i, med lite priser i form av tex....godis!  ;0)

Oscar och Lenny följer fokuserat med hur det går till, trots att de har lärt sig sedan tidigare...kanske något nytt att lära sig.


Gustav stoltserar med sin kreation......Offe undrar just vad han har gett in sig i...  ;0) 
(trots att han fiskar regelbundet, och skolad av mig sedan han var yngre, och fanns på Ullareds fritidsgård där jag jobbade där tidigare. Nu har han blivit vikarie...nya generationens fritidsledare...OCH SPORTFISKARE!!!  ;0)Wwwwwooooooaaaaaaooooo!!!....."DEN BLIR GIFTIG!!!!"Några kreationer blev det till slut trots det lilla material vi hade att tillgå, och bra blev det också!  ;0)


Idag tisdag blev ett besök på Söderskolan och rekrytera fler ungdomar till Fiskegruppen...
...eftersom bla Oscar går där var han snabbt på besök, så även hans kusin. Flera ungdomar kom och frågade en mängd frågor, samt en del personal lät sig beskåda den lilla mobila montern, med bilder från olika turer åren tidigare, fram till idag. Fortsatte där jag slutade igår med att binda gäddflugor.

Snart är det höstlov, och förmodligen också ytterligare en fisketur med ungdomarna...spännande vad det blir då! Deltagarna har redan nu börjat "Bearbeta" mig...   ;0)
Zee Ya!


>>-))))))))`>P//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0