Fiskegruppen!

Måndag 31 oktober1:a dagen på höstlovet, jag och Linus stack ut med Fiskegruppen...eller rättare sagt några ur gruppen, det blev 9st ungdomar denna dagen. På vägen till sjön så blev jag uppringd av Radio Halland som ville komma och intervjua oss, ett äventyr bara det för ungdomarna!


Men först ville de ut på sjön!!!Linus hade förberett båten väl!  ;0)


Båda hade "Spöböj"...men det visade sig att de trollat över ett stenrev, som tur var lossnade grejerna utan problem...så de fick behålla sina beten, men Jim hade haft ett hugg tidigare.När radio Halland dök upp passade vi på att gå i land och ta en fika, en del hade ju inte fått i sig frukost före avresan...


...dessutom var det gott och sträcka på benen efter en stunds stillasittande i båten. För att inte att tala om dagens spännande möte...med att bli intervjuad av radio....I DIREKTSÄNDNING!!!  ;0)

Knappt var intervjun över och det "Spratt" i benen på killarna..."Kan vi fiska nu igen?????"....

Vobbler, jerkbaits, jiggar etc for i vattnet i alla riktningar!

Dagens hjälte och nya medlem i Fiskegruppen...Jacob fick en gädda till slut, stort grattis!  ;0)

Sista halvtimmen lade sig dimman över sjön, som ett tjockt täcke...och det var INTE lätt att urskilja var båtarna var med ungdomarna...dock hördes samtalen runt om i dimman, vem som hade fått, och inte...men, jag tror ändå att ungdomarna tyckte att det var spännande att besöka en ny sjö. För när vi väl satt i bussen på väg tillbaka så var de ivriga att få komma ut igen, "När skall vi ut och fiska nästa gång???"...."Vi hinner väll ut igen innan isen lägger sig???"...."Vad blir det för sjö nästa gång???".....frågorna flög ut i bussen, Hm...snälla ni en i taget!  ;0)  (Hi hi hi...)


Vi får väll bestämma ett datum nästa måndag, om inte isen har lagt sig...


Ha en fortsatt bra vecka!Peter


P.s: dagens länk till P-4 Halland....   ;0)

http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=3549895&t=475
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0