Ännu en vecka har gått...

Söndag 30 oktoberMåndagen var det åter träff med fiskegruppen, med inslag av tex lacka färdigt våra jerkbaits en sista omgång...samt kollade på en gäddfilm som ungdomarna uppskattade verkligen, och avslutningsvis en "Castingtävling" utomhus...


...Adrian siktar på "Målet"!...medan de andra ivrigt väntar på sin tur...."Vad får vinnaren???"...frågade de,..."Det får ni se!;0)....kan nämna att samtliga fick ett pris, trots att en vann!  ;0) Tisdags besökte jag ett "P&T-vatten", för att bara "Kolla lite"...dock bara vakande mört...I fredags var jag ledig, så vad gör man inte då!!!... ...fiskar så klart! ;0)


Linus var också med, fiskegruppens ungdomsledare som är en duktig sådan...och ledig han med...


...ibland vill dock inte fiskarna vara med så då finns det tid till att "Softa".

Får nog erkänna att det var riktigt trögt nu, verkar som om gäddorna går på sparlåga nu inför den kommande vintern. Har haft större framgångar med gäddflugorna i det kalla vattnet. Gäddflugorna har den fördelen att man kan fiska in dem extremt långsamt...om gäddorna föredrar detta, och det gör de...just nu!  ;0)Efter ca 4 timmars fiskande var det helt underbart att......besöka hemortens lilla fik, och värma sig med gott uppiggande kaffe och "Go-fika"!!!  ;0)Lördag (igår)...
På vägen till en annan sjö så kunde jag inte låta bli kameran, en riktigt senhöst väg, nästan all löv har lämnat träden nu...saker och platser man inte ser normalt annars då det är sommar, och träden är helt täckta med det "Gröna"...syns plötsligt, tex annonyma mindre vatten som kan vara perfekt att besöka med hjälp av en flytring! ;0)


Valde dock att ta ett av mina favorit sjöar denna lördagen, långt bort ifrån komersen...då det är lönehelg, ni vet vad jag menar...stress, pipande kassa aparater, bilar överallt, folk överallt, köer hit och dit...nope, ut till det fria och bara vara och samla ny energi istället!  ;0)Det lägger sig som ett enormt lugn under denna årstiden, som är uppskattat...gäller att ha sinnena öppna dessutom, såg kungsörn, fiskgjuse, ormvråkar, korpar som "Lekte" i luften, älg, rådjur, spillkråka, kanadagäss, svanar som formerat sig på väg söderut, samt några tranor.

...en och annan mindre gädda valde mina stora långsamma flugor istället för jerkbaits, denna gången.


Imorgon måndag är det en ny vecka, helt enkelt höstlov; jag skall ut med Fiskegruppen, de skall få prova sina jerkbaits bla, dessutom kommer ett par nya deltagare som ej har varit med innan. Det blir ett gott gäng sportfiskare, närmare bestämt 11st ungdomar, om nu ingen blir sjuk...att fiska kan man väll inte missa för lite snuva tex? ;0)


Haj på daj...och en fortsatt skön söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0