Bland ungdomar & knott...

20-22 juni.

Tre intensiva dagar på friluftsläger med ungdomar på jobbet med bla. bad, kanotpaddling, pyssel, spel & sport etc...samt även fiske, och mycket av den varan!!!  ;0)

Redan första kvällen var det läge att göra ett bokningsschema för de som ville ha en guidad fisketur med i båten, schemat fick hållas resterande dagar, för efterfrågan var det inget fel på!!!...  ;o)Nahd var först med att få kontakt med en mindre gädda vid en vassrugg, trots att den släppte vid båten så var lyckan gjord!
En stund senare var det min tur...

Eftersom det var första kvällen för ungdomarna så var det spännande att få dela en lägergård tillsammans  med andra ungdomar...13st totalt, + ungdomsledare och personal. Så sömnen blev därefter!!!...läggningen skedde först vid ca 02.30, för att vara uppe redo vid båten 05.00 då bokningsschemat började för andra dagen......Lenny landade 2st gösar, innan frukosten!  ;o)
Förutom fisket fanns det tillgång till kanoter som användes flitigt av ungdomarna, samt mycket badande.
Fisket från båten var populärt, gädda, gös och abborre stog på listan...
...Äntligen!!! Glädjen var enorm...
Hungern tog vid, som ägnades ute vid ett tillfälle...
...medan kanoterna fick vila...en stund...

Dock var det fisket som lockade igen, de som inte fick plats i båten stog från land och fiskade...dock var det en tur med "Guiden" som uppskattades högt...glädjande nog!  ;o)Emma 1, överlycklig med sin första fisk...till slut, som varit med på "Fiskegruppens" utflykter tidigare ett antal gånger...Grattis Emma L.!

Även Emma (2), blev överraskad samt jätteglad när det högg till...Grattis till dig med Emma!!! En eventuell ny medlem i Fiskegruppen framöver måntro???  :o)
Adrian fick också fightas med firrarna...grattis! (Ggaedda Ggaedda!!!) 

Nahd på gäddhumör!!!  :o)


Till slut valde även jag att lägga ut en minivobbler efter att ungdomar spenderat ett antal timmar i båten med mig, ett rejält hugg small på mitt lätta UL-spö......överlät spöt till Adrian som fick drilla gäddan en stund...
...en argsint fighter kom till slut intill båten...
...som snabbt fick agera fotomodell innan den fick återgå till friheten.

Sista kvällen var jättefin, med undantag av de enorma mängder av knott som attackerade ungdomarna. En planerad mörker tipspromenad fick läggas ner, och micro-vampyrerna gick bet på det färska blodet! :o)

Kan erkänna att jag var ganska mör denna sista kväll...efter att har sovit ca 3 -4timmar natten innan. Men båtenguideningen var ändå beredd!!!Sita dagen var det gott att "Bara vara" så att säga...dvs "Softa" på ungdomars språk...
...det tär på krafterna att ha läger, även för en ungdom!!!  ;o)


Men jag är övertygad om att de har fått en natur upplevelse som inte glöms av i första taget, samt nya tillskott till Fiskegruppen till höststarten!!!

Vill ägna en stor eloge till samtliga ungdomar, ungdomsledare och kollegor för dessa tre dagar."Skitfiske!!!"   ;o)
PeterKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0