Regn & Rusk!

Fredag 19 augusti

Fortsatte att presentera flugan i hemmaströmmen efter jobbet denna eftermiddag också, samt trotsade vädergudarna...blåste så in i H....E!!! Men vad gör man inte för att vistas ute i det fria och friska!  ;0)

Mycket vatten är det nu i strömmen, men det är bara bra då blir bra med "Stigningar" av ny fisk. Medan jag samtalar med ett besökande par från Tyskland så ser jag att det sker saker i min ögonvrå en bit upp......Mikael har fått på en lax! Och en rejäl en dessutom, som kämpar bestämt. Efter ett ordentligt utras, samt vältrande uppe på ytan en bit ner så släpper den..."Den var en rejäl en...Grrrrrrr!!!" utropar Mikael. Typiskt va?!  Men så är det, de kan vara lömska, men jag tror på honom, han kommer få en till inom kort!


Ja, efter detta fortsatte vinden att J....S med oss, under kvällen blev det bara värre, vindbyarna piskade i ansiktet så det var att tajma utläggen, annars var det som att kasta rätt in i en "Vägg". Vid skymning så stramade det till i mitt spö, kändes inte direkt stort, och lite annorlunda för att vara en lax...eller???......en redig havsöring nöp till i flugan när jag skulle ta hem linan inför ett nytt kast! Det var gott att äntligen få drilla fisk i hemmaströmmen. Hoppas dock på en Lax framöver...  ;0)
Havsöringen hade några löss...så den var nystigen, dessutom blank och fin!


Vädret verkar bli ganska ostadigt framöver, så det blir en fortsatt utmaning att svinga flugspöt...men hoppet finns där, hela tiden!!!  ;o)


Ha en trevlig helg vänner!

Peter  >>-))))))))`>

Kommentarer
Postat av: Tomas Gustafsson

Det var på tiden.Vad kan den väga,typ 4 pannor? I vilket fall som helst så var den riktigt fin.Som sagt:nu är det "bara" laxen som fattas.God tur /Tomas

2011-08-20 @ 13:27:45
Postat av: Peter

Tack Tomas! Fick en lax idag, drillade någon minut innan det släppte...det är bara att fortsätta. ;0)

2011-08-20 @ 21:06:29
URL: http://peterscheffler.blogg.se/
Postat av: Ulrik Oldberg

Vilken trevliger bifångs. Gott kämpat!Mvh Ulrik

2011-08-21 @ 20:20:10
URL: http://minfiske.blogg.se/
Postat av: Peter

Tack Ulrik! Hoppet är det sista man ger upp!!! ;0)

2011-08-23 @ 00:27:13
URL: http://peterscheffler.blogg.se/
Postat av: Pladsbjerg

Grattis till en fin fisk. Mvh Kenneth

2011-08-23 @ 11:10:54
Postat av: Peter

Tack Kenneth! :o)

2011-08-24 @ 15:15:04
URL: http://peterscheffler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0