Händelserik weekend!

Söndag 27 september
 
 
Under denna vecka, torsdagen den 24 september offentliggjordes den nya Flugbindarboken som Flugfiske i Norden lanserade under denna kvälls releaseparty i Uppsala!
 
Sedan 2014 har denna bok jobbats mellan redaktionen på FIN tillsammans med 12 stycken Svenska flugbindare. Boken preseneterar inte endast bindbeskrivningar av flugor, utan även av personerna bakom dessa flugor. Där läsaren få en mer personlighet av dessa flugor, hur de kom till från början, samt vilka material som har valts till dessa flugor. Där finns även en upplevelseskildring om flugbindarens häftigaste fångst kring dessa flugor.
 
Boken är ett MÅSTE för dig som har flugfisket kärt till sitt hjärta...
 
...de som var med under releasepartyt i torsdags fick möjlighet att få boken signerad av de flugbindare som var på plats!
 
Inledningen i boken håller en av Sveriges mest meriterade flugfiskeprofiler ett förord, ingen mindre än Lennart Bergqvist...
 
...samt väletablerade flugbindare till ganska nya talanger...
 
 
...Niklas Dahlin...
 
 
...Daniel Smith...
 
 
...Markus Hoffman...
 
 
...ett flertal fantastiska flugfiskebilder tagna av Svanthe Grundström Flugfiske i Nordens fotograf, här med Jörgen i "kanalen" i Stavreströmmen/Gimån...
 
...gurun och Sveriges stora etablerade flugfiske profil - Lars-Åke Olsson...
 
 
...Johan Sterner...
 
 
...Leif "Holken" Johansson...
 
 
...Ulf Börjesson...
 
 
...Martin Ågnell...
 
 
...Ulf Hagström...
 
 
...Niklaus Bauer...
 
 
...och...Hmmm, jag...Peter Scheffler...
 
 
...Erik Orre...
 
...jag gör ingen djupare presentation av oss som är med i boken utan ni läsare får själva ta del av resterande innehåll ur boken, om oss som personer, om våra två utvalda flugor för denna bok, samt våra fiskeupplevelser.
 
Jag vill rikta ett STORT TACK till FIN´s redaktion: Lasse, Svanthe som har stått för layout/textredigering/bilder, samt Niklas som har varit med att välja ut dessa flugbindare, William Faulds Moberg som är en duktig frontpersonlighet till att marknadsföra boken, samt alla andra som har varit en del i att få ihop detta resultat....
...i slutet beskrivs idén hur denna bok kom till av Lasse Hallberg, redaktör för Flugfiske i Norden.
 
Tack för att jag blev en av de utvalda, känns MYCKET privilegiat, och jag känner en ENORM ära till att få vara med i boken - "MADE IN SWEDEN, Möt 12-flugbindare"!
 
 
Väl mött vänner!
 
 
 
Peter Scheffler

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0