Ett flugbindarstäd med klass!

Måndag 28 september
 
 
 
Så ÄNTLIGEN!....har jag kommit över ett flugbindarstäd som håller, med absolut bästa kvalitet...ett Regal...
 
...det kommer bara att bli ännu mer inspirerande att binda nya flugor den kommande framtiden, och många, många år framöver, så länge motoriken och synen tillåter det! ;0)
 
Fick ett erbjudande som jag inte kunna säga nej till, Tack vare min nära vän Tomas, jag kommer vårda detta ömt...och kanske, de kommande flugorna kan bli bättre?...vi får se! ;0)
 
Ett proffs-städ är ju bara ett måste nu, eftersom jag binder såpass mycket till mig och till andra. Det är ju snart högsäsong för flugbindningen! det är mellan november och till och med maj som jag binder som mest, allt från streamers till nymfer, våtflugor, torrflugor, kustflugor, laxflugor på krok och tub, semirealistiska flugor, fjällflugor och en och annan gäddfluga. Så det blir mycket krok sitter fastklämda i ett flugbindarstäd, från krokstorlek 22 till 2/0, vanligast är mellanregistret av krokar. 
 
Har fler grejer på gång, och håller i dagsläget på att designa upp verkstygsställ samt ett flugstativ med hjälp av en av Sveriges duktigaste hantverkare...men det återkommer jag till när det är färdigt!
 
Ni som har träffat mig på de olika mässorna när jag har bundit flugor och sett mig i halvlångt hår i en beige Simmskeps kommer se en annan "Image" framöver....  ;0)
Så då kommer mina flugor visas upp på ett annat sätt, med en annan "Scen" och tema, tills dess....
 
 
Ha det så gott vänner!
 
 
Mvh
 
 
 
Peter Scheffler
 
Bild: Christer Holmberg, tagen från förra veckans release-party då den nya flugbindarboken släpptes..."MADE IN SWEDEN - Möt 12-flugbindare och deras 24 flugor"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0