Kvällens fluga!

Onsdag 11 november
 
 
 
En stunds avkoppling vid flugbindarstädet med diverse flugbindarmaterial och tillhörande verktyg....
 
 
...denna gång en välkänd Laxfluga...Ally´s Shrimp, bunden på en KAMASAN Low Water Salmon Double i storlek 6. Har dessutom kompletterat några strån med Crystal Flash i stjärten, så då får detta bli en "Variant" av denna kända fluga.
 
En bra Laxfluga i humusfärgat vatten, den har suttit i ändan av linan under de turer jag har spenderat i "Hemmaälven" nere i Halland. Ett antal av dessa kommer ingå i den Laxask som kommer fyllas till bredden av välkända laxflugmönster, ni får se resultatet framöver!
 
Alltid kul och inspirerande att starta en ny säsong med nybundna Laxflugor, sedan är det ju Laxen som bestämmer i slutändan, vilken fluga som lockar till hugg. Nåväl, det ger sig när säsongen väl är tillbaka!
 
Än så länge är det mildväder med öppet vatten av det alternativa flugfisket, och det är inte dumt heller, att få spendera tid ute och låta tankarna "Flyta iväg" till kommande vatten där de "Prickiga" finns...  ;0)
 
 
Ha en fortsatt skön vecka vänner!
 
 
 
 
 
Peter Scheffler

Kommentarer
Postat av: Tomas Gustafsson

Hej! Utav en ren händelse tittade jag in på Sportings hemsida för att kolla priser på bla bindstäd.Vad får jag se om inte självaste Peter S som poserar framför sitt nya städ och diverse flugor.Men sm(n)ålänning som jag är så blir det till att behålla sitt gamla städ eftersom jag inte lägger ut typ 5 lax på ett bindstäd.Mao så är du sponsrad av Sporting eller så har någon stulit bilden.3-vlig helg

2015-11-22 @ 18:58:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0