Ena halvan gjord!

Söndag 22 mars
 
 

Fortsätter med att binda upp fler av Laxflugorna som jag kommer använda mig av denna säsongen....
 
...ena halvan av asken gjord, återstår bara den andra halvan med...."Den kloke tar det ena först, och det andra sedan!"............ifrån vänster till höger "Dusty Miller" + "Blue Charm" + "Silver doctor" och sist men inte minst "Mar Lodge"
 
Upptäcker dock att krokarna börjar ta slut, samt en del av bindmaterial...så det får bli en beställning snarast! ;0)
 
Fortsättning följer....
 
 
 
 
Peter
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tomas Gustafsson

Hej!Det var riktigt fina lax/öringflugor som du har bundit.Jag misstänker att du har hittat inspiration från Flugbindarens stora handbook av Mike Dawes.Den var min första "flugbindnings-bibel" och det är väl kanske därför jag prenumerar på "Trout Fisherman" som är en bra tidning för flugfiske och flugbindning,samtidigt får man träna sig på Engelska.Kul att du som jag studerar "gamla" fisketidningar.Såg på bilden att du har bytt "flugbindningsmundering".Var även på mässan (Elmia)den var ok men de var på tok för mycket folk.Vad som är tråkigt var väl den klena mediabevakningen.Inte ens en liten notis I Jönköpingsposten.Men nu för tiden är det väl YOU-tube och FB som gäller.m.v.h Tomas

2015-03-29 @ 08:35:50
Postat av: Peter

Tack Tomas! Mike Dawes är en av mina äldre som fått vara med i samlingen. Hade ett hyggligt Laxfiske i höstas på just Ekorrhårvingade Laxflugor med inslag av blått. Så nu binder jag upp en hel ask för detta fiske inför denna säsong! Hörde att det var otroligt mycket folk på mässan under lördagen, kom inte iväg då influensan ruskade om mig rejält. Mycket annat på gång istället denna säsong! ;0)

Mvh

Peter

2015-04-06 @ 17:52:15
URL: http://peterscheffler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0