En dag med familjen!

Lördag 11 april
 
 
 
Idag bestämde vi i familjen att besöka ett P&T vatten och ta med oss grillmat som alla uppskattade, samt massa godis och kakor...uppskattas av barnen när tålamodet börjar tryta...ett hett tips! ;0)
 
Tussilagon stod i givakt när vi anlände till anläggningen...samt regnbågarna och öringarna med uti vattnet!
 
Efter att ha fyllt oss med god mat från grillen så var det dags att att äntra scenen. Jag introducerade den stora dottern med att hantera ett spinnspö...denna dagen...(får bli flugspö nästa gång), men i väntan på det så får det bli kast med jigg idag. Efter introduktionen tog jag mitt flugspö och placerade mig en bit ifrån, tog inte många presentationer innan det vart dagens första kontakt. Jag ropade på stora dottern att komma till mig och drilla fisken med mitt flugspö...några utras av lina så släppte fisken. Hon fick vartfall känna lite av kampen innan fisken valde att släppa flugan.
 
 
Hon gick åter till spinnspöt och började kasta jiggen uti djupet, medan jag såg hur min lina åter sträcktes då fisken var på...så hojtade stora tjejen...."PEEEEEETTTTEEEEEERRRR!!!!!!"....
 
...när jag lyfte blicken från min flytlina, så står hon där och drillar en regnbåge!
 
Vilken lycka! då har vi en till i familjen "Invigd" i sportfisket! Så det kanske blir fler turer framöver...kanske en följeslagare på våra fisketurer fram över!
 
Nu är det bara mellantjejen som skall få fisk också, och vår minsta får vänta iallafall ett år till! ;0)
 
 
Ha en fortsatt bra helg!
 
 
 
Peter Scheffler
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0